Co. van de fortelektronika, Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Fort Electronics Co.,Ltd

Van goede kwaliteit PFA Geïsoleerde Draad voor verkoop
Van goede kwaliteit PFA Geïsoleerde Draad voor verkoop
Dank voor uw medewerker in onze nieuwe projectontwikkeling om hoge qualitiy de kabelul10064 draad van de samrtkleding te leveren.

—— Payam Lazimi

uw Kynar-draadproduct is op tijd voldoet volledig aan ons vereiste, beste prijs, levering.

—— Jadjet

Ik ben online Chatten Nu

Fort Electronics Co.,Ltd

1
Fort Electronics Co.,Ltd
Fabrieksbeeld

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 50million-100million
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 60% - 70%
De geschiedenis van mede Fortelektronika. Ltd begint actully jaren geleden over meer dan tien aangezien het vennootschap van drie ingenieurs die de belangrijkste disciplinetechniek vertegenwoordigen om samenwerkte te beginnen met. Om met het creëren van een kleine draadfabriek te beginnen die in Dongguan-stad, China wordt gevestigd. Om van Kynar-draad te voorzien, werd het snel bepaald die daar veel grotere behoeften aan hun kabelindustrieën en dienst was. Het bedrijf besloot dat zij hun productie moesten vergroten en soorten kabels aanbieden door zijn productiefaciliteit te ontwikkelen die meer vraag naar de draadklanten en resultaten in meer controle over de kwaliteit van de eindproducten van het bedrijf ontmoeten.

Na de volgende jaren, heeft het Fort technischere producten (de draad van de Thermokoppeluitbreiding, teflon geïsoleerde draad en pvc geïsoleerde draad), ontwikkeld en gehouden gaand naar de controle van zijn kernproduct, Kynar-draad over de kwaliteit en innovatie, die door klanten werd erkend. Het fort geleidelijk aan werd een steunpilaar als belangrijke leverancier van elektrische kabel en draad tot de industriële, medische, automobiel en huishoudenindustrieën.


Sinds 2006 hebben wij in samenwerking met wereldmarktleiders die gewerkt, die en van kansen door Zuidoost-Azië, het Noorden en Zuid-Amerika, West-Europa en Afrika vergemakkelijken voordeel trekken. Als industriële onderneming, overspannen onze zaken productie, techniek en het verdelen van activiteiten. Onze kern bedrijfseenheden omvatten kabeltechnologie, mededelingen, materiële behandeling, verpakking, technologie en de dienst. Onze overzichts regionale infrastructuur vergemakkelijkt rendabele toegang efficiënt tot de diverse wereldmarkt snel en.
 

In de loop van de jaren, heeft de Fortfamilie zich uitgebreid om een team veel te omvatten groter dan de alleen eigenaars. Dank aan de toewijding en de industriekennis van Fortwerknemers, heeft het bedrijf van een ongekende groei, met de zeer zelfde eigenaars bij het roer kunnen genieten. Wij zijn dankbaar voor de groei wij, nooit hebben gezien en vergeten dat het Fort hier wegens u, onze klanten is. Dank u zo, en is hier aan veel meer jaren van het samenwerken!

Contactgegevens
Fort Electronics Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Li

Tel.: +86-0769-85235539

Fax: +86-0769-85235539

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)